Er is zeer opmerkelijk nieuws over Pommeline en Fabrizio

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Vorige week werd officieel bevestigd dat Pommeline en Fabrizio deelnemen aan Temptation Island VIPS. De opnames zijn ondertussen al achter de rug. Of hun relatie deze test overleefd heeft, weten we binnenkort. Maar er doen al langer geruchten de ronde dat het over en uit zou zijn tussen de twee.

Pommeline en Fabrizio stonden op het punt om te trouwen. Tijdens het laatste kampvuur van Temptation Island VIPS zal te zien zijn hoe Fabrizio aan Pommeline nog eens plechtig vraagt of ze nog altijd met hem wilt trouwen. Maar nu zou hun relatie toch echt voorbij zijn, weet Dag Allemaal.

Fabrizio slaapt voorlopig terug bij zijn moeder. Pommeline zou wel nog steeds voor hem werken in zijn tattooshop. Niet gemakkelijk voor haar. Het zou namelijk Fabrizio zijn die beslist heeft om een punt te zetten achter hun relatie. Hij zei Pommeline in een korte, koele mededeling “dat de liefde op is”. Volgens insiders zou Pommeline zeer aangeslagen zijn door deze gang van zaken. Ze begrijpt er niets van.

Officieel mogen Pommeline en Fabrizio niets kwijt over hun relatie. Door hun deelname aan Temptation VIPS hebben ze zwijgplicht. Pommeline postte onlangs wel een opmerkelijk foto waarop ze een tattoo van Fabrizio laat verwijderen. Fabrizio zelf werd dan weer op het strand gespot met een andere verleidster uit Temptation Island VIPS.

Tags pommeline