Valerie De Booser heeft heel moeilijke beslissing genomen: "Ik doet dit met pijn in het hart"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Valerie De Booser was vorige week nog op bezoek bij 'Gert Late Night'. Daar sprak ze openlijk over haar moeder.

Valerie De Booser laat vandaag weten dat ze een moeilijke beslissing genomen heeft. Ze stopt namelijk met haar kledingwinkel ‘Histoires de Femmes’. "Het is intussen bijna 11 jaar geleden dat ik voor het eerst en met heel veel trots de deuren van mijn winkel opende", luidt het bij Valerie.

"Mijn professioneel kindje ‘Histoires de Femmes’ was geboren: mijn verhaal, ons verhaal. Voor vrouwen, door vrouwen, met een groot hart voor mode en voor elkaar.  "Sinds die dag hebben mijn team en ik het beste van onszelf gegeven. Samen hebben we een sterke naam opgebouwd, een mooi verhaal geschreven en de challenges in retail en fashion getrotseerd. Ik ben fier te kunnen zeggen dat ik hierbij altijd trouw ben gebleven aan mezelf en de beloning hiervoor waren jullie, de talrijke trouwe klanten. Het hele proces is een enorme leerschool voor me geweest, en ben daar zo ontzettend dankbaar voor. "

Maar nu besluit ze om te stoppen. "Zowel mijn lichaam als mijn geest kunnen wat rust gebruiken", motiveert ze haar beslissing. En dus heb ik een hartverscheurende keuze gemaakt en ga ik stoppen met HdF.
Het is een erg moeilijke beslissing want ik heb er mijn hart en ziel ingestoken en ben ik ook wel fier op wat ik heb opgebouwd.  Geloof me, het is met pijn in mijn hart. Ik zal de warme contacten met mijn meisjes, jullie klanten en de leveranciers enorm missen. Wat de toekomst zal brengen, is ook voor mij zelf nog een groot vraagteken. Zelf wil ik even herbronnen, maar mijn liefde voor mode en fashion zal nooit stoppen.
Maar eerst ... tijd voor mezelf en mijn gezin."