Ex-vriendin van Thibaut Courtois haalt hard uit: "Schandalig wat je gedaan hebt, vooral voor je kinderen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Thibaut Courtois (27) vierde samen met Marta de verjaardag van hun zoontje Nicolas. Ze organiseerden een verrassingsfeestje voor de kinderen.

Speciaal voor Nikolas zijn verjaardag was de tuin van Marta omgetoverd tot een kinderboerderij. Nicolas houdt blijkbaar van het boerenleven. Die vierde zijn tweede verjaardag.

Het is dus heel goed dat Thibaut en Marta goed overéénkomen voor de kinderen. Maar daarnaast lijkt de doelman van de Rode Duivels wel het noorden kwijt. Zo is er nu ook een einde gekomen aan zijn relatie met de blonde Alba Carillo, een Spaanse tv-presentatrice.

Terwijl hij samen was met haar, stuurde Thibaut ook stiekem berichtjes naar Alba's co-presentatrice Liz Emiliano (35). Die bracht op haar beurt Alba op de hoogte en de poppen gingen aan het dansen. Alba maakte meteen een einde aan haar relatie met Thibaut. Ze was razend op hem. "Jij vogelt er maar op los", zei ze op televisie. "Het is een schande, vooral ook voor je kinderen. Als je twee kinderen hebt, let je maar beter op met wie je het bed deelt."