'Love Island' met Viktor Verhulst valt niet in de smaak, kijkers ergeren zich allemaal aan hetzelfde: "Waar hebben ze die gehaald?"

bron: Newsmonkey/Flair
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Maandag startte op VIER het nieuwe datingprogramma 'Love Island', dat mee gepresenteerd wordt door de zoon van Gert Verhulst, Viktor. Het programma kan voorlopig op niet al te veel applaus rekenen. Vooral één iets in het bijzonder stoort vele kijkers mateloos.

Love Island had als nieuwe realityshow een waardige vervanger moeten worden voor Temptation Island, maar daar slaagt het programma tot dusver allesbehalve in. Het programma verloor 60 procent van de kijkers tegen de tweede aflevering. De presentatoren en de deelnemers worden niet echt gesmaakt, maar voor vele kijkers is het allergrootste probleem nog iets anders: de commentaarstem. Die probeert met een vettig Antwerps accent en wat vuile mopjes het programma luchtig te maken. Maar kijkers sparen hun kritiek op Twitter niet:

"Ik kan niet beslissen wat ik het ergerlijkst vind: het feit dat die grieten constant in bikini moeten rondlopen, de presentatie van Viktor Verhulst of die voice - over."

"Waar hebben ze die voice - over gehaald?"

"Als we mogen stemmen op wie Love Island moet verlaten, stem ik sowieso op die commentator."

"Die stem moet er onmiddellijk uit op Love Island!"

Weer iemand anders vond dat die stem wel erg hard op die van Sociaal Incapabele Michiel lijkt...