Peter Van de Veire deelt hartverwarmende afscheidsboodschap

bron: Instagram
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Peter Van de Veire heeft op zijn Instagram een pakkende afscheidsboodschap gedeeld voor zijn collega Julie Van den Steen. Zij kondigde vanochtend aan na 5 jaar te stoppen als sidekick bij "De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow" en als MNM - dj.

Al sinds augustus 2014 is Julie Van den Steen de vaste sidekick van Peter in "De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow" op MNM. De aankondiging van haar vertrek laat Peter dus niet onberoerd. Hij postte een hartverwarmende afscheidsboodschap voor haar: 

“Lieve Julie: de eerste dag kwam je te laat. De tweede dag deed je me erg hard lachen en de derde dag kreeg ik een draai rond mijn radio-oren. De 5 jaar daarna waren van het beste dat een radio-dj heeft laten horen en zien. De luisteraar van MNM is daar nog niet goed van. Mensen met jouw talent moeten uitvliegen. Met vleugels die je op plaatsen zullen brengen waarvan je nu nog niet weet dat ze bestaan. Merci voor dit wonderlijke avontuur en vooral: enorm veel succes met het boeiende vervolg. En je weet: Alles Komt Altijd Goed. Altijd...”