Meghan heeft al een belangrijk besluit genomen over haar baby Archie: “Ze wil dat hij dit goed beseft”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle en prins Harry zijn de trotse ouders geworden van zoontje Archie. Het staat nu al vast dat hij geen traditionele opvoeding zal krijgen.

Het zoontje van Meghan en Harry heeft ook een belangrijke betekenis. “Dit is niet zomaar een baby”, citeert TV-Story de zwarte radiopresentator Edward Adoo. “Harry is de vader, maar Meghan is de moeder. Het is dus een kind van gemengde afkomst. Dat is van immens belang, want ik had nooit gedacht dat ik tijdens mijn leven iemand als Meghan als lid van de koninklijke familie zou meemaken.”

Trevor Philips is gewezen directeur van de Britse Commissie voor Gelijke Behandeling en Mensenrechten. Hij vindt dat Archie via zijn mensonterende roots in de Afrikaanse slavernij langs grootmoederskant een symbool kan zijn van een dapper, nieuw Groot-Brittannië.

“Meghan is er alvast op gebrand dat haar zoon niet enkele in de rijke geschiedenis en weelde van de Britse paleizen opgroeit, maar dat hij ook wordt opgevoed met een fors besef van zijn Amerikaanse en Afrikaanse roots. Zoals het hoort voor een zeer historische aanwinst binnen de Britse koninklijke familie en samenleving…”