VTM

Ibe neemt geweldig besluit na zijn overwinning in 'The Voice': Dit gaat hij doen

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Ibe won, zoals verwacht, 'The Voice van Vlaanderen'. Het is een verdiende winnaar die barst van de ambitie.

"Ik heb er echt àlles voor gedaan om het zo ver mogelijk te schoppen in ‘The Voice’. Deze wedstrijd was mijn topprioriteit, ik heb er zelfs mijn school links voor laten liggen. Nu blijkt dat een juiste keuze geweest”, lacht Ibe in Het Laatste Nieuws.

De overwinning levert de Limburger meteen ook 25.000 euro. Hij heeft ook een geweldig besluit genomen. “Iedereen van mijn familie en vrienden die mij de voorbije weken gesteund heeft, wil ik bedanken met een dik feestje. Vier weken op rij naar Lint rijden: je moet het maar doen, hé. Ik apprecieer dat enorm en ga ze daarom eens goed trakteren."
(Lees verder onder de foto)

Zomer
"Mijn mama en zusjes ga ik verwennen met een reis. En al de rest van het geld ga ik sparen voor mijn muziek. Ik weet dat de muziekindustrie niet de goedkoopste business is, maar ik heb het er 100% voor over om mijn geld daarin te investeren.”

Je zal Ibe deze zomer al aan het werk kunnen zien op 28 juni bij Genk on Stage. "En er komen nòg aanvragen binnen. Mijn muzikale toekomst begint hier en nu, dankzij ‘The Voice’. Ik ben zò zò zò gelukkig. Laat die drukke zomer maar komen: ik ben er helemaal klaar voor!”, besluit Ibe.