Julie Van Den Steen is het beu: “Je bent een hoer die denkt dat ze het is omdat ze wat bekende Vlamingen kent”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Julie Van den Steen presenteert samen met Peter Van de Veire het ochtendblok op MNM. Julie heeft op de sociale media enkele haatberichten gedeeld die ze kreeg via Facebook.

Julie Van den Steen deelde een berichtje van mei 2016. Toen kreeg ze het uit niets, volgend bericht: “Facebook sletje”, schreef iemand. “Excuseer”, reageerde Julie.

De man probeerde het te camoufleren als een grapje. “Ik zag je op Facebook live zitten, het is maar een grapje he zeg. Alles goed met jou?” Julie reageerde niet meer op het bericht.

Het bleef een paar maanden stil, maar in augustus liet de man opnieuw van zich horen. Hij noemde haar uit het niets een hoer. Julie liet weer aan zich voorbijgaan.

Het werd opnieuw stil rond de man, maar dit jaar nam hij terug contact op met Julie. “Jij denkt ook dat je alles bent in Gent, he? Omdat je op de radio komt en wat bv’s kent!” Julie was het nu wel kotsbeu en deelde zijn berichten op Instagram, zijn naam maakte ze niet bekend. “Wel, wel wel, dat escaleerde snel”, schreef Julie bij de berichten.