Zo ontroerend mooi: Familie-acteur Pieter Van Keymeulen zingt nummer voor zijn overleden vader, bekijk het hier
PMN
Zo ontroerend mooi: Familie-acteur Pieter Van Keymeulen zingt nummer voor zijn overleden vader, bekijk het hier
Foto: YouTube

Pieter Van Keymeulen speelt sinds kort mee in Familie. Pieter vertolkt de rol van brandweerman Laurens.

Ondanks dat de twee niet meer samen waren, is Kevin toch naar haar huis gegaan. "Ik ben naar haar huis gegaan omdat ik haar wilde zien voor Moederdag. Maar we kregen woorden. En dan heb ik haar gedood", citeert Het Laatste Nieuws de killerclown. "Ik heb haar neergestoken in de garage."

"Daarna ben ik met haar drie kinderen van 12, 15 en 17 jaar naar de zolder getrokken. Daar heb ik hen vastgebonden. Vervolgens ben ik terug naar huis gereden. De dag nadien heb ik mijn vriend Dietwin gebeld. Ik heb hem gezegd wat er allemaal gebeurd was. Hij is even bij mij geweest, maar heeft niets misdaan."

Als motief wijst Kevin naar de kinderen. "Zij konden mij niet luchten", zegt hij. In de omgeving van de kinderen zijn ze geschrokken door die verklaring.  "Dat kan toch nooit een verklaring zijn voor deze gruwel?", klinkt het.

"Hoe graag Caroline Kevin ook zag, na drie jaar wilde ze de relatie definitief stoppen omdat het echt niet klikte met de kinderen. In al die tijd zaten ze nooit samen aan tafel voor het avondeten en Kevin heeft er een hele tijd voor gekozen elk contact met haar kinderen te mijden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.