Lesley-Ann Poppe geschokt door wat sommigen zeggen over vermoorde Julie Van Espen: Komaan zeg, hoe durven ze?”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe is geschokt door de moord op Julie Van Espen. Ze heeft moordenaar Steve Bakelmans zelfs al een paar keer gezien.

“De dader van die afgrijselijke moord is een paar keer mijn pad gekruist, toen hij aan het station aan het bedelen was”, licht Lesley-Ann Poppe toe in TV- Familie. “Hij was louche en je zag dat hij aan de drugs zat. Ik vind het ongeloofelijk maf dat iemand die in 2017 veroordeeld is voor verkrachting in 2019 wéér iemand kan verkrachten én nog vermoorden ook.” 

“Zijn eigen familie had hier al voor gewaarschuwd! Dit is wraakroepend, die moord had vermeden kunnen worden... Ik woon ook in Antwerpen. En als je ziet wat er allemaal rondzwerft... Ik loop ’s avonds niet meer alleen op straat. Ik voel me vaak onveilig. Maar ja, de straffen zijn dan ook niet zwaar, hé.” 

“Die daders denken: als ik iemand verkracht en ik word gepakt, ben ik toch in geen tijd weer vrij. En het ergste van al: sommigen zeggen dat Julie daar maar niet had moeten zijn. Komaan, zeg! Die vent had dat gewoon niet moeten doen. Hij is de enige schuldige in dit vreselijke verhaal."