Elke geeft antwoord op de vraag of ze weer een koppel vormt met Tim

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Onlangs verscheen er een foto van Tim en Elke waar ze samen opstaan. Verrassend want twee maanden geleden besloten ze om een punt te zetten achter hun huwelijk.

Iedereen dacht dat dat Tim en Elke wel getrouwd zouden blijven uit ' Blind Getrouwd', maar niets is minder waar. Er bleken geen vlinders te zijn. Sinds ze samen een foto postte waar ze samen de zus van Tim gingen bezoeken, die net bevallen was, hopen veel fans dat ze snel weer samen zullen zijn.

Elke wil daar wel wat over kwijt. "We zijn geen koppel", zegt ze in Het Laatste Nieuws. "We kregen bijna van iedereen die vraag. We hebben onze relatie een kans gegeven en op het einde van ' Blind Getrouwd' hebben we beslist dat we hele goede vrienden blijven. Zo'n experiment schept een ongelofelijke band natuurlijk, en we spreken regelmatig af."

Tim en Elke zien elkaar minstens één keer per week. Een nieuwe vriend heeft Elke nog niet. "Mijn leven is compleet veranderd. Plots herkennen de mensen je. Die aandacht is wennen, maar ook wel leuk. Mannen spreken me nu makkelijker aan. Maar een nieuwe liefde is er nog niet."