Familie-actrice Jasmijn Van Hoof haar vakantie zit erop: "Die gesprekken waren zo troostend voor mij"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Jasmijn Van Hoof vertoefde met haar collega uit Familie, Margot Hallemans, en nog twee andere vriendinnen in Turkije. Ze verbleven daar een kleine week.

De vakantie van de vier vriendinnen zit er intussen op. "Einde van onze meisjestrip... ?‍?? Ik was nog nooit in zo’n all-in resort geweest, maar voor de korte vakantie die wij hadden tussen de altijd drukke opnameperiodes was het perfect eigenlijk. De kans om even op te laden onder de genezende kracht van de zon, met een goed boek, gezonde voeding (of niet, kies je lekker zelf aan dat belachelijk groot buffet), een lekker glas wijn en veel slaap", doet Jasmijn Van Hoof haar verhaal op de sociale media.

"We praatten over alles. Vaak over onzekerheden en de gevechten die we met onszelf voeren. Een goed gesprek onder vriendinnen kan immers zo troostend zijn. Maar vooral hebben we gelachen. Zo van die slappe lachen waarbij het eerst tien seconden stil is... en dan iemand die zijn adem terugvindt en die eerste “aaaaaaahahaha” die de rest helemaal meetrekt. (Zo is er een mooie reeks springfoto’s die nooit het daglicht zullen zien, maar tussen ons viertjes nog vaak heen-en-weer zullen gaan.)"