VTM

Familie-actrice Jasmijn Van Hoof toont foto’s van zichzelf in bikini: “Ik zie er zo echt niet uit”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Jasmijn Van Hoof speelt in Familie de rol van Stefanie. Samen met onder meer Margot Hallemans, die Hanne speelt, is ze op vakantie vertrokken naar Turkije.

Jasmijn Van Hoof toonde op de sociale media foto’s van zichzelf in bikini. “Dit zijn foto’s die ik heel graag wilde maken deze reis, om jullie nog eens uit de Insta-bubble te halen…”, legt de actrice uit.

“Aan die eerste foto is echt NIKS natuurlijk. Het is in scène gezet, goeie achtergrond gezocht, geposeerd, belicht, gefilterd, bijgesneden... Mijn rug brak bijna in twee van die pose en ik kon ze maximum vijf seconden aan één stuk volhouden.”

Geen schaamte
“En voor deze foto goed genoeg was, zijn er nog zeker 70 in de vuilbak beland wegens “lelijk” “te veel buik” “kont moet dikker”. Zo zie ik er ook echt niet uit. Zo maak ik ook niet graag foto’s, want dat ben ik niet... “

“Ik ben veel gelukkiger als ik mezelf toelaat om de vrouw te zijn op die tweede foto. Geen schaamte, geen “alsof”. Aanvaarden. Mijn lichaam aanvaarden zoals het er uitziet en zoals het met de tijd evolueert. Jezelf graag zien. Daar begint het eigenlijk allemaal mee."