Zus van Tanja Dexters helemaal in paniek: “Ze is dood, daar kom je nooit levend uit”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters ligt nog maar eens onder vuur. De aanleiding is een ongeval dat ze een paar weken geleden veroorzaakte met het haar vriend Michaël Peeters.

Tanja Dexters en Michaël Peeters raakten betrokken bij een ongeval op de E313 met hun nieuwe jaguar. Daarna is het koppel gaan lopen. Mieke, de zus van Tanja Dexters, was volledig in paniek toen ze de beelden van de auto zag.

“Ik werd overvallen door blinde paniek. Ik zag de beelden van het ongeval eerst op hln.be. Ik zag die verhakkelde auto, en het eerste wat door m’n hoofd ging, was: ‘M’n zus is dood, hier kom je niet levend uit.’ Dat dacht ik écht”, reageert Mieke in Dag Allemaal, de tweelingzus van Tanja.

Doodsangsten
“Ook al omdat het even duurde voor ik Tanja kon bereiken. De hele familie stond doodsangsten uit. Ze heeft zich nadien nog geëxcuseerd omdat ze niet meteen gebeld had. Maar toen ik hoorde wat daar juist gebeurd was, begreep ik dat wel.”

“Kijk, ik heb ook al eens een accident veroorzaakt. Dat kán. Tanja zegt mij dat ze meteen naar die auto is gelopen waar haar vriend Michael tegen was gebotst. Om zeker te zijn dat er niemand gewond was. Maar daar werd ze direct geconfronteerd met een scheldpartij. De grofste verwijten kreeg m’n zus naar het hoofd geslingerd. Omdat ze Tanja Dexters is natuurlijk, de BV.”