VTM

Het komt nog helemaal goed voor Victor en Line: “Er is een kleine kriebel”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Victor en Line blikken terug op hun avontuur in ‘Blind Getrouwd’. Ze besloten om hun huwelijk voluit een kans te geven.

“Ik voel dat er potentieel is, dat er meer uit te halen valt”, zegt Line aan Het Nieuwsblad. Nochtans waren er wel twijfels in de eerste week. “Ik ben vrij avontuurlijk. Ik ben bijvoorbeeld in mijn eentje gaan rondtrekken in Thailand en Indonesië, ging met twee vriendinnen naar de Faeröer-eilanden om rond te trekken.” 

“Toen ik met Victor op huwelijksreis een eerste keer ging wandelen op het strand, wou hij al vrij snel terugdraaien: hij had het wel gezien, terwijl ik eigenlijk zin had om die rotsen te beklimmen. (lacht) Toen was er wel even paniek. De volgende dag zijn we weer gaan wandelen en hield Victor wel vol. Hij heeft af en toe een duwtje nodig en dan komt het wel goed. Victor zat al verder met zijn gevoelens, maar we hebben afstand genomen en dat hielp. Nu is er een kleine kriebel.”
(lees verder onder de foto)

Gas teruggenomen
Helemaal gerust was Victor niet in de eindbeslissing van Line. “Onbewust ben je toch zenuwachtig. Maar ik wist dat Line en ik elkaar halfweg konden ontmoeten. Ik heb wat gas teruggenomen, zij heeft een stapje gezet. Je moet een manier vinden om de druk eraf te halen.” 

“Ik vond het moeilijk om mezelf te zijn, met de camera erbovenop, het was ook heel druk op het werk, ik was weg uit mijn vertrouwde omgeving, niet simpel. Dan moet je relativeren en dat is gelukt.”