Astrid en Bram zijn nu ook écht getrouwd: "Jullie zijn toen al eens getrouwd"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
We dachten allemaal dat Astrid Coppens naar België is gekomen om haar nieuwe kledinglijn bij ZEB voor te stellen. Dat was niet de enige reden.

Astrid Nuyens (36) en Bram Coppens (39) zijn in Merskem officieel getrouwd. Het Laatste Nieuws schrijft dat het koppel toekwam in een zwarte wagen met gepersonaliseerde nummerplaat. Al was dat niet de start van veel glitter en glamour. Het tegendeel was waar. Astrid en Bram hielden het heel bescheiden.

Astrid droeg een mooie jurk met bijpassende laarzen. Bram koos dan weer voor een blauw kostuum. Het koppel had ook geen uitgebreide trouwstoet bij, zoals je dat misschien wel zou verwachten. Naast het echtpaar waren enkel nog Marc en Carine, de ouders van Astrid, van de partij als getuigen.
(lees verder onder de foto)

Geen onbekende
Voor districtsburgemeester Luc Bungeneers (N-VA) was Astrid geen onbekende. “Ik weet dat je in Amerika woont, maar ik ben heel blij dat Bram en jij toch gekozen hebben om in Merksem te trouwen”, klonk het.

Op 6 december trouwden Bram en Astrid op de exotische Turks- en Caicoseilanden. "Jullie zijn toen al eens getrouwd”, aldus de districtsburgemeester. Voor wie het vergeten is: die dag kondigde Astrid op Instagram aan dat ze ‘ja’ had gezegd tegen de man van haar leven. “Meneer en mevrouw Coppens”, schreef ze toen ook bij de foto.