Gunther Levi is het echt niet eens met de commentaar die hij krijgt van de mensen: “Ik heb er werk genoeg mee”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gunther Levi heeft werk genoeg. Elk jaar opnieuw staat zijn agenda goed gevuld.

Hij is tegenwoordig ook te zien in de Ketnetserie ‘#LikeME’. Daar speelt hij een koppel met Sven De Ridder. “Er wordt al gauw geopperd dat een acteur alles moet kunnen spelen”, merkt hij op in Dag Allemaal. 

“Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Wij zijn ook maar mensen van vlees en bloed die sommige dingen liever doen dan andere. Maar Sven en ik hebben geen gêne tegenover elkaar. Wij hebben elkaar trouwens al eens gekust, in één of ander theaterstuk.”
(lees verder onder de foto)

Kritiek
“Homoseksualiteit is ook geen taboe meer. Mijn kindjes (Otis 6 en Beau 4) hebben ook wel schoolgenootjes met twee papa’s of twee mama’s. Ze stellen zich daar geen vragen bij. En als ze naar ‘#LikeMe’ kijken, weten ze goed genoeg dat ze het onderscheid moeten maken tussen de echte papa en die meneer op tv. Onze jongste Beau reageerde alvast heel gevat: ‘Geen probleem, papa. Ik kus ook al eens een meisje in de klas.”

Gunther Levi staat al 25 jaar aan de top van de Vlaamse showbizz. Er zijn de ontelbare optredens met De Romeo’s en de opnamen van ‘ Familie. “Even afkloppen. Ik heb inderdaad nog geen dag zonder werk gezeten. In onze sector is dat uitzonderlijk. Ik heb altijd de luxe gehad om te kiezen wat ik doe. Een luxe waar je keihard voor hebt gewerkt. Het komt niet vanzelf, nee. En toch zijn er nog mensen die me vragen wat m’n ‘echte’ job is, naast m’n hobby’s bij ‘ Familie’ en De Romeo’s. Bij dezen: ik heb er echt wel genoeg werk mee. Maar ik zou het niet anders willen”, besluit Gunther.