Kijkers doen schokkende ontdekking in documentaire over verdwenen Maddie McCann: “Het waren haar ouders die het deden”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
De documentaire op Netflix over Maddie McCann laat zijn sporen na. De ouders van het verdwenen meisje krijgen zelfs haatmails.

Ouders Kate en Gerry deden er alles aan om de te verhinderen dat de documentaire uitgezonden zou worden, helaas zonder succes. Maddie McCann verdween in de zomer van 2007 tijdens een vakantie in Portugal. Ze was toen drie jaar.

Het feit dat de ouders van Maddie niet wilden meewerken aan de documentaire bewijst volgens sommigen dat zij zelf wel iets te maken hebben met de verdwijning van hun dochter. Dat staat te lezen bij Het Nieuwsblad.

Maar zelf zeggen ze dat de documentaire niets bijdraagt aan de zoektocht van hun dochter en het politieonderzoek kan verstoren. Daarom weigerden ze hun medewerking.

Enkele bekeken de documentaire erg goed en deden een schokkende ontdekking. Zo menen ze te zien dat de ouders hun dochter Maddie zelf verdoofd hebben. Het komt hard aan bij de ouders. “Dit is al bijna 12 jaar aan de gang en moet stoppen”, zegt een woordvoerder van de familie.