Julie Vermeire legt uit hoe ze op korte tijd veel kilo's is verloren: "Zo heb je een veel gezondere levensstijl"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Julie Vermeire kreeg de laatste tijd heel wat berichtjes van haar volgers op de sociale media. Het was hen opgevallen dat Julie heel wat kilo's kwijt is.

De fans wilden graag tips van Julie Vermeire hoe ze ook kunnen afvallen. Aangezien de vele vragen, doet Julie haar manier van vermageren uit de doeken.

"Eerst en vooral, ik was niet ongelukkig maar ik merkte dat ik de laatste jaren enkele kilo's was bijgekomen en ik wou een gezondere levensstijl opbouwen puur voor mezelf", luidt het bij Julie Vermeire.

"Daarom ben ik in oktober naar een diëtiste geweest om enkele tips te vragen hoe ik dit best aanpakte. Ik ben grotendeels mijn voedingspatroon beginnen aanpassen. In de ochtend eet ik magere yoghurt met fruit, in de middag neem ik mijn boterhammen ( bruin brood met mager beleg) mee naar school ipv broodjes te kopen."

Fruit en gezonde koekjes
"De broodjes waren echt grote boosdoeners voor mij omdat het zo gemakkelijk is als je op school bent. En dan in de avond probeerde ik in het begin veel groenten te eten met kip of vis, een patatje mag zeker ook, dat geef je een meer verzadigd gevoel! En pasta 1 keer de week. Als tussendoortjes probeer ik fruit of gezondere koekjes te eten. Ik heb nu ook kookboeken gekocht van Pascale Naessens en Sandra Bekkari, .. en daar ik haal ik ook veel goeie en lekkere gerechtjes uit."

"En het belangrijkste van alles, combineren met sport! en véél water drinken! Ik ging in het begin zeker 5 keer per week een halfuurtje lopen gecombineerd met 10 minuten buikspieroefeningen met een filmpje op youtube. Het filmpje dat ik gebruik is "10minute ab workout"van Alexis Ren."

"Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de lieve reacties want dit doet enorm deugd en motiveert me enorm! Nu eet ik terug normaler maar ik combineer het gewoon met sporten. Ik hoop dat deze uitleg jullie een beetje vooruit helpt! Liefs, Julie ??"