Actrice uit 'Familie' en Julie Vermeire spelen ook mee in film van FC De Kampioenen als pussycat-girl
PMN
Actrice uit 'Familie' en Julie Vermeire spelen ook mee in film van FC De Kampioenen als pussycat-girl
Foto: Instagram

Er gaan heel wat bekende gezichten te zien zijn in de nieuwe film van FC De Kampioenen. Zo raakte eerder al bekend dat Bab Buelens het liefje zal spelen van Niels Destadsbader.

Jordan Gamot (11) en zijn zus Jade Gamot (8) uit Moeskroen zijn sinds woensdag vermist. Voor elk werd er een opsporingsbericht opgesteld, kwam VTM-Nieuws te weten. De jongen, die normaal gebouwd is, 1.40 meter groot is en donker kastanjebruin haar heeft. En een ander over zijn zusje van 1.32 meter, dat meer tenger is en blond haar heeft.

De ongerustheid is groot want er zijn vermoedens dat de moeder haar kinderen heeft meegenomen. De moeder verkeert in een emotioneel moeilijke toestand. Daarom is er een 'child alert' van kracht, wat wil zeggen dat de kinderen in gevaar zijn.

Nog twee meisjes vermist
Verder zijn er in Bergen nog twee kinderen verdwenen. Het gaat om twee meisjes van 13 jaar. Athénaïs Debonnet (13) is 1 meter 60 groot en heeft een normale lichaamsbouw. Ze heeft bruin haar in paardenstaart, dat is geschoren aan de zijkanten. Ze draagt een donkerblauwe joggingbroek en een kaki vest.

Ook Althéa Scandella (13) is 1 meter 60 groot en heeft een tengere lichaamsbouw. Ze heeft bruin haar, in een staart. Het meisje draagt een bril, een sweater met kap en een kaki broek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.