Grote onduidelijkheid over toestand Paris Jackson na 'zelfmoordpoging': "Leugenaars"

bron: Het Nieuwsblad/TMZ
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De showbizzwebsite TMZ stuurde een onheilspellend bericht over Paris Jackson (20) de wereld in. Ze zou zijn opgenomen in het ziekenhuis na een zelfmoordpoging.

Er is momenteel heel wat onduidelijkheid over de toestand van Paris, de dochter van wijlen Michael Jackson. Volgens TMZ werd zaterdagochtend om 7.30 uur (lokale tijd) naar het ziekenhuis gebracht. Bronnen dicht bij de familie melden aan de entertainmentsite dat Paris een zelfmoordpoging zou hebben ondernomen, bericht ook Het Nieuwsblad.

De aanleiding zou de documentaire 'Leaving Neverland' zijn. In die documentaire wordt haar vader beschuldigd van jarenlang kindermisbruik. Paris heeft altijd in de onschuld van haar vader geloofd.

Onschuld
Al zou de documentaire haar ook doen twijfelen. Maar Paris zelf ontkent dit. In een tweet noemde ze TMZ 'leugenaars'. TMZ meldt intussen ook dat ze ontslagen zou zijn uit het ziekenhuis en onder de hoede is van haar team.

Na de documentaire liet ze al via haar entourage weten dat ze blijft geloven in de onschuld van haar vader. Ze zou de documentaire niet gezien hebben, maar twijfelt er niet aan dat het allemaal leugens zijn. Ze is ook diep teleurgesteld dat ze de kans niet kreeg om de film te bekijken voor de première.