Helmut Lotti is razend: "Ik voel mij enorm bedrogen"

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Helmut Lotti is razend. De zanger laat dat ook heel duidelijk blijken op zijn Facebook.

Helmut Lotti heeft naar de documentaire over Michael Jackson gezien op Canvas. In de documentaire moest duidelijk worden dat Michael Jackson niet zo onschuldig is als iedereen denkt.

Er zijn mensen die in de 'King of Pop' blijven geloven, maar bij dat groepje moet je Helmut Lotti niet rekenen.  “Het is ontluisterend. Ik heb tot gisteren geloofd in de onschuld van Michael Jackson, heb net als de ouders van die kinderen altijd gedacht dat hij ergens een kind was gebleven. Na een kwartier documentaire zag ik mijn naïviteit al in”, reageert Helmut. “Ik heb hem altijd verdedigd, maar vannacht ben ik slecht in slaap geraakt en vanochtend ben ik boos opgestaan. Omdat ik me ook bedrogen voel!”

Pedofiel
“Hij was gewoon een manipulatieve pedofiel. Deze twee jongens (die allebei uit loyaliteit en liefde -want als je zeven bent en starstruck, kan je idolatrie makkelijk met verliefdheid verwarren - gelogen hadden bij rechtszaken in het verleden) en hun gezinnen (moeders, zus, broer en beide echtgenotes kwamen uitgebreid aan het woord) spreken gewoon de waarheid. Daar wil ik mijn hand voor in het vuur steken! En als dat niet zo is verdienen ze allemaal een Oscar wegens beste acteerprestatie ooit! Ik ga zijn muzikaal, choreografisch en vocaal genie niet afvallen omwille hiervan, en ik zie niet in waarom zijn muziek plots niet meer gedraaid zou mogen worden of plots speciale duiding verdient, maar ik kan hem niet meer met bewondering bekijken.”