Dieter Coppens blij dat zij er ook bij was in ‘Down The Road: “Ze is heel belangrijk voor mij”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Samen met Saar Pelgrims trok Dieter Coppens als begeleider op stap in ‘Down The Road’. Samen begeleidde ze jongeren met down.

Voor Dieter Coppens was het belangrijk dat Saar Pelgrims erbij was. “Ze is niet enkel een toffe vrouw, maar in Down the road was Saar ook zeker een belangrijk persoon”, vertelt presentator Dieter Coppens in TV-Story. 

“Zij zorgde er achteraan in het busje voor dat ik gerust achter het stuur zat, en kon focussen op de weg en de persoon naast me. Saar was tijdens de tocht mijn kompaan, mijn compagnon de route. Voor de jongeren was ze ook een aanspreekpunt, sommigen vertelden meer aan haar dan aan mij. ‘s Avonds toetsten we ook bij elkaar af wat er de voorbije dag leefde bij de jongeren en waarop we de volgende dag moesten letten.” 

“Zoals je als ouder ook de dag overloopt van en met je kinderen, maar dan nog iets intenser omdat je de deelnemers aan de roadtrip op korte tijd moet leren kennen. Ze hebben elk hun eigen handleiding en het is belangrijk dat je die informatie met elkaar deelt, voor het welzijn van die gasten.”