Guy Van Sande heeft grote plannen in de media: "Dit ga ik doen na mijn proces"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Guy Van Sande, die zich voor de rechter moet verantwoorden voor het gebruik en verspreiden van kinderporno, wil zijn leven een nieuw elan geven. De gevallen acteur is daar al volop mee bezig.

Guy Van Sande wil heel graag gaan zingen. Guy schreef de laatste maanden zes albums bij elkaar, en daar zou hij graag mee op tournee willen. Maar is dat wel zo'n goed idee?

Guy kijkt uit naar de dag dat hij het hele proces achter zich kan laten. "Ik heb het afgelopen jaar 65 nummers geschreven", zegt Guy in Dag Allemaal. "Die heb ik nu zelf uitgebracht op iTunes en Spotify, als zes albums. En ik vind ze allemaal heel goed."

"Compleet ondersteboven"
"Tweehonderd bladzijden poëzie, als ik alles uitschrijf. Laat ons zeggen dat ik me hiermee heb kunnen uitleven. En de weinige mensen die het al hoorden, zijn er compleet ondersteboven van."

Tournee
Guy wil zelfs met zijn nummers op tournee gaan. "Ja, heel graag zelfs. Maar ja, iedereen kent mijn situatie. Wie gaat mij een kans geven? (laat een stilte vallen) Ach, ik nodig mensen uit om te gaan luisteren, en zich misschien te laten verbazen".

Trots
"Al heb ik het wel heel rudimentair opgenomen, hé. In m’n eentje, met m’n gitaar, voor de computer. Maar ik ben er wel trots op. Dat mag ook al eens, hé. "