Guy Van Sande heeft grote plannen in de media: "Dit ga ik doen na mijn proces"
PMN
Guy Van Sande heeft grote plannen in de media: "Dit ga ik doen na mijn proces"

Guy Van Sande, die zich voor de rechter moet verantwoorden voor het gebruik en verspreiden van kinderporno, wil zijn leven een nieuw elan geven. De gevallen acteur is daar al volop mee bezig.

Het zal een speciale week worden voor Jan. Zoals je allicht weet is er geld uit zijn kassa gestolen. Intussen liet hij, op sterk advies van de bomma, camera’s installeren in zijn café. Op die manier hoopt hij de dief te kunnen ontmaskeren.

De eerste persoon die Jan verdacht is zijn medewerkster Amélie. Hij bood uiteindelijk zijn verontschuldigingen aan voor zijn gedrag, maar helemaal gerust is Jan er toch niet in. Deze week blijft hij Amélie met argusogen volgen. Hij verliest haar geen moment uit het oog.

Begrijpelijk dat Amélie het hier serieus van op haar zenuwen krijgt. Al vertrouwt de cafébaas ook de rest van zijn klanten nog nauwelijks. Het lijkt overigens wel resultaat op te leveren.

Jan lijkt de kassadief op heterdaad te betrappen in zijn café. Dat zou dan weer goed nieuws zijn voor Amélie want die is het gedrag van haar baas tegenover haar echt wel kotsbeu.

En dan krijgt Jan ook nog Albert over de vloer. Die wil dringend met hem spreken. Albert neemt Jan in vertrouwen en hoopt dat hij hem kan helpen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.