Opmerkelijke vaststelling over Niels Destadsbader en Laura Tesoro: "Daarom zoveel kritiek"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Laura Tesoro en Niels Destadsbader zijn tegenwoordig niet meer weg te slaan uit de media. De aanvragen voor hen stromen binnen.

We merken op onze Facebooken dat berichten over Niels Destadsbader en Laura Tesoro ook altijd voor veel kritiek zorgen. "Allemaal jaloezie", dienen de fans hen dan van antwoord.

Het blijft opmerkelijk dat Niels en Laura zoveel kritiek krijgen. "Ze zijn ook graag geziene bekende Vlamingen", merkt een showbizzwatchter op. "Dat komt door hun veelzijdigheid. Zowel Niels als Laura kunnen zowel presenteren, zingen als acteren. De bekende Vlamingen die dat kunnen hebben altijd een streepje voor want die zijn op één hand te tellen."

"Vandaar dat VTM ze ook veel inzet, omwille van hun flexibilteit. Dat is voor Laura en Niels natuurlijk ook goed want zo blijven ze in de belangstelling staan. En dat is net wat mensen stoort, dat ze voortdurend in de belangstelling blijven."

"Maar dat is een kwestie van vraag en aanbod. De verwachting is trouwens dat we nog heel veel van hen gaan horen. Dit is nog maar het begin, hé!"