Nathalie Meskens neemt ingrijpende beslissing
PMN
Nathalie Meskens neemt ingrijpende beslissing
Foto: Medialaan

Nathalie Meskens kreeg de eer om het nieuwe seizoen van ‘Blind Date’ te presenteren. Ze neemt de fakkel over van Ingeborg.

"Ja... Geef haar nog wat meer gratis reclame. Er zijn zoveel betere onbekende zangers in Vlaanderen die zichzelf moeten bewijzen zonder hulp van de Heilige drievuldigheid "VIER-Verhulst-Studio100"!", aldus Peter.

"AFVOEREN DIE HANDEL! Geef aandacht aan zangers en zangeressen die het echt verdienen om door te breken!! Ik ben dat gedoe met haar plaat en de media aandacht hierover meer dan beu!! Wat is het volgende? James Cooke maakt een betere plaat en krijgt als beloning van Gert een talkshow op VIER?" 

Het is duidelijk dat Peter erg woedend is op Karen en de aandacht die ze krijgt. Ook in de reacties onder zijn bericht spaart hij haar niet. Wanneer iemand reageert: "Karen is een topwijf. Dit zegt jammer genoeg meer over jou dan over haar", reageert hij weer met een forse uithaal. "Nee hoor, dat zegt niets, want ik heb nog niet veel 'top' in dat 'wijf' gezien. Jouw woorden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.