James Cooke neemt verbazingwekkend besluit: “Vreselijk probleem bij Gert Late Night”
PMN
James Cooke neemt verbazingwekkend besluit: “Vreselijk probleem bij Gert Late Night”
Foto: Photonews

James Cooke (34) speelt mee in de musical ‘40-45’. Hij heeft nu erg verrassend nieuws te melden.

De West-Vlaamse gemeente telt 9.000 inwoners, waaronder dus Laura Lynn. “Er gebeurt heel weinig, spijtig genoeg. En als je buitenkomt en er wordt over iets gesproken, gaat het over de gewone negatieve zaken:Zeg, heb je het al gehoord? Die en die zijn uit elkaar, die is ziek of die is dood. De mensen komen heel weinig samen. Eén keer per jaar is er een stoet, en dat is het zowat", zei Laura.

Het zorgde voor heel wat verontwaardigde reacties bij de inwoners van Ardooie. Zij vinden zo'n uitspraken ongepast. "Je bent niet wereldvreemd, maar Ardooie-vreemd", klinkt het verontwaardigd bij één van de bewoners. 

Dood vader

Verder had Laura het bij Annemie Peeters ook over de dood van haar vader. “Mijn papa was pas 59 toen hij stierf. Op amper 7 weken tijd was hij er niet meer. Ik heb geen afscheid kunnen nemen en er is vooral ongeloof en kwaadheid overgebleven”, zegt de zangeres daarover.

Laura heeft het er zo moeilijk mee dat ze overweegt om professionele hulp te zoeken. "Moest iemand mij kunnen helpen om het verlies draaglijker te maken en m’n angst voor de dood onder controle te krijgen, zou dat in ieder geval een pak van mijn hart zijn.” 

Haar steun en toeverlaat Matthias Lens probeert er voor Laura te zijn. Alleen botst hij zelf tegen zijn limieten aan. "Voor hem is het soms moeilijk te begrijpen omdat hij niet kan spreken uit ervaring. Hij is van het principe dat je moet kunnen loslaten maar zolang ik die kwaadheid voel lukt me dat niet”, zegt ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.