Luc Appermont kan zich niet meer bedwingen en doet dan iets verrassend bij An Lemmens: Bekijk de beelden
PMN
Luc Appermont kan zich niet meer bedwingen en doet dan iets verrassend bij An Lemmens: Bekijk de beelden
Foto: Instagram

Gisteren zond VTM een grote show uit naar aanleiding van hun dertigste verjaardag. Wie daar opviel was An Lemmens.

Al eind 2017 besloten Aniston (46) en Theroux (49) om er een punt achter te zetten. In een gezamenlijke mededeling bevestigen ze nu ook dat ze uit elkaar gaan. "Om verdere speculatie tegen te gaan, hebben we besloten om aan te kondigen dat we scheiden", zo staat in de mededeling. "Deze belissing hebben we gezamenlijk en liefdevol genomen eind vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben om als koppel onze eigen weg te gaan, maar we kijken ernaar uit om onze gekoesterde vriendschap voort te zetten."

Liever privé

"Normaal zouden we dit privé houden, maar omdat de roddelindustrie een mogelijkheid om te speculeren en te verzinnen, niet kan weerstaan, willen we de waarheid op deze manier overbrengen. Alle andere dingen die over ons verschijnen, komen niet rechtstreeks van ons en zijn iemand anders fictieve verhaal. Bovenal zijn we vastberaden om ons diep respect en onze liefde voor elkaar te behouden."

Tweede scheiding

Voor Aniston is het al haar tweede scheiding. Ze was tussen 2000 en 2005 al getrouwd met acteur Brad Pitt. Met Theroux was ze sinds 2011 samen. In augustus 2015 trouwde het koppel in Las Vegas. Om te vermijden dat er pers aanwezig zou zijn op het huwelijksfeest werden zelfs de gasten niet ingelicht over de reden van hun uitnodiging.

Meer nieuws

Meer nieuws

.