Acteur Tom Viaene: “Situatie bij Familie is dramatisch”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Tom Viaene kan je in Familie aan het werk zien als Lukas. Hij maakt zich momenteel niet populair door een geheime affaire te hebben met Emma (rol gespeeld door Bab Buelens).

“Op de sociale media heb ik reacties gelezen van kijkers die het vooral heel erg vinden voor Guido. En dat het zo jammer is dat zo’n mooi koppel misschien uit elkaar zal gaan”, zeg Tom in TV- Familie

“Ik word aanzien als de spelbreker. Ik word er niet al te veel over aangesproken, omdat ik de laatste tijd druk aan het werk ben en dus weinig de straat op ga. En in het weekend ben ik graag in de vrije natuur. En daar kom ik weinig volk tegen, hé.” 

Kusscènes
Tom moet dus vaak samenspelen met Bab. “Ze is heel professioneel en aangenaam om mee te werken. Ik voelde me daardoor in het begin snel op mijn gemak bij ‘ Familie’. En wat de kusscènes betreft..."

"Tja, dat was eerst wel een beetje onwennig. Maar die gêne was snel voorbij. En ook al is de situatie in ‘ Familie’ momenteel nogal dramatisch, Bab en ik hebben intussen al serieus wat afgelachen!”