Stephanie Planckaert wijst hen de deur: "Die mensen zijn bij ons niet aan het juiste adres"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Stephanie Planckaert is niet alleen moeder van drie kinderen. Ze is natuurlijk ook zakenvrouw.

Samen met haar familie en haar man Christope runt ze een chambre d’hôtes. "Christopher en ik zijn ouders, zelfstandigen, maar vooral ook mensen’, zegt Stephanie in Dag Allemaal.

"Laat ons dat vooral niet vergeten. Zakenpartners die er niet mee kunnen leven dat hun mail niet sito presto beantwoord wordt, die zijn bij ons misschien niet aan het juiste adres. Sommigen vinden dat een rare ingesteldheid van mij, maar ik vind dat het leven nog gerust leefbaar mag blijven."

"Ik vind het belangrijk dat onze kinderen dit zien"
"Wij hebben ook nog een gezin waar we tijd mee willen doorbrengen. Ik vind het belangrijk dat onze kinderen zien dat wij hard werken om iets te bereiken. Er zijn heel wat momenten dat wij zeven op zeven werken, anderzijds nemen wij ook heel bewust even verlof tijdens de zomervakantie, ook al runnen wij zelf een chambre d’hôtes."

Evenwicht
"Da’s belangrijk voor het evenwicht. Of ik mij schuldig voel wanneer wij zo hard werken? Nee. Da’s een kwestie van goed praten met je kinderen.

Smartphones
"Wanneer wij ’s avonds aan tafel zitten, dan worden alle smartphones gebannen en zijn we er écht voor elkaar. Het is de kwaliteit van de momenten samen die telt, niet de kwantiteit."