VTM

Andy Peelman: "Ze willen mij vermoorden"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman (35) krijgt af te rekenen met haatberichten. De berichten hebben wel een impact op de acteur uit 'De Buurtpolitie'.

"Ik heb het er moeilijk mee dat mensen mij via de sociale media proberen te raken", zegt Andy in TV- Familie. "Op Twitter zit ik niet, de berichten op Facebook kan ik niet meer bolwerken. Op Instagram zit ik wel regelmatig."

"Ik probeer voor iedereen goed te doen, maar dat is niet makkelijk. Het grofste bericht wat ik ooit gekregen heb kwam van een persoon die zei dat hij mij zou vermoorden. Ik heb daar niet op gereageerd."

"Een tijdje geleden werd ik gecontacteerd door een mama en papa wiens dochtertje haar benen geamputeerd moesten worden na een verkeersongeval. Ik ben daar langsgegaan om dat kind te steunen."

"En daarna kreeg ik een bericht van een moeder wiens zoon gepest werd. Ik antwoordde dat ik moeilijk overal langs kan gaan. Die dame reageerde: 'Ik zal zijn eerst zijn benen afkappen. Misschien wil je dan wel komen.' Dat kwam bij mij heel hard binnen. Op zo'n moment moet ik mezelf in toom houden om niet impulsief te reageren."