Nathalie Meskens is er helemaal klaar voor : "Ik ben dolgelukkig dat ik dit programma mag presenteren"

Volgende week starten de opnames van 'Blind Date'. Het populaire programma wordt opgevist door VTM omdat de zender 30 jaar bestaat. één grote verandering : vanaf nu doet Nathalie Meskens de presentatie.

"Normaal kan Van der Poel niet verliezen. Het enige wat nog kan gebeuren, behalve pech, is dat de stress toeslaat”, merkt De Vlaeminck op in Het Laatste Nieuws. 

“Als hij verliest, wordt het 3-1 voor Van Aert op de WK's: als hij dat in zijn kop steekt, kan het een moeilijke dag worden. Mathieu lijkt altijd ontspannen, maar iedereen is zenuwachtig voor een WK al moet dat na één ronde weg zijn."

"Parcours is niet normaal"
En ook voor Paul Herygers is de wereldkampioen al bekend. "Ik heb het parcours in Valkenburg gezien, dat is niet normaal. Meteen na de start duiken de renners een kuil in. En daarna is er zoveel steenslag dat het aan het WK in Luxemburg vorig jaar doet denken.” 

“We weten hoe het Van der Poel daar is vergaan. Maar als Mathieu van lekke banden gespaard blijft, is het voor mij een uitgemaakte zaak dat hij wereldkampioen wordt. Wout is dicht tot op de hielen van Mathieu genaderd, maar fysiek blijft Mathieu de beste."

Meer nieuws

Meer nieuws

.