Yvonne Coldeweijer heeft een onverbiddelijke boodschap voor Monique Westenberg
COS
Yvonne Coldeweijer heeft een onverbiddelijke boodschap voor Monique Westenberg
Foto: Instagram @moniquenoell

Van een verzoening tussen Monique Westenberg en André Hazes lijkt (voorlopig) geen sprake. Wel komt André weer vaker over de vloer bij zijn ex en zoontje.

Monique Westenberg maakte het de afgelopen weken zelf vaak duidelijk dat André Hazes weer welkom is bij haar. Zo zien we op Instagram Stories altijd subtiele hints naar de aanwezigheid van André in het huis: van z'n arm die in beeld komt tot André die we in een spiegel op de bank zien liggen.

Voor Yvonne Coldeweijer is de maat vol. "Monique, kap met deze shit. Als die gozer bij jou op de bank ligt, waarom wil je dat zo graag aan ons bewijzen? Het is echt triest. Hoe meer je dat doet, hoe zieliger ik je vind", haalt ze scherp uit in haar 'De Popcorn Show'.

Yvonne heeft niet het gevoel dat een relatie met André binnen Moniques handbereik ligt en daarom graag wil bewijzen dat het wel goed zit. "Als iets goed zit, zit het gewoon goed en hoef je nooit iets te bewijzen naar iemand toe. Maar jij bent continu bezig om aan ons te laten weten dat André er is. Ben jij een groupie of zo?"

Yvonne vindt het allemaal wat uitgekookt en doordacht. "Ze heeft één doel in haar leven en dat is mevrouw Hazes worden. En wat ik zelfs nog denk, gezien hoe André eruit ziet, is dat het haar niet eens interesseert. Het welzijn van André boeit Monique helemaal niets."

Meer nieuws

Meer nieuws

.