Yvonne Coldeweijer geeft Rachel Hazes na rechtszaak nog een venijnige trap na

door: COS
Rachel Hazes
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

Op maandag 23 januari heeft de rechter een uitspraak gedaan in de zaak tussen Yvonne Coldeweijer en Rachel Hazes. De uitspraak viel in het voordeel van Rachel.

Rachel Hazes had een rechtszaak aangespannen tegen Yvonne Coldeweijer, nadat de roddelkoningin enkele beweringen had gedaan, die volgens Rachel foutief waren. Dat ze door Yvonne telkens 'gecremeerde kroket' genoemd werd, pikte ze ook niet.

De rechter heeft geoordeeld dat Yvonne haar video over Rachel offline moet halen en een rectificatie moet plaatsen. Daarnaast mag ze Rachel nooit meer 'gecremeerde kroket' noemen. Yvonne laat zich echter niet tegenhouden en zal juice blijven brengen.

"Zo, laat het voor eens en altijd even duidelijk zijn. Ik ben niet degene geweest die een brief van haar zoon heeft gelekt of heeft ingegrepen bij zijn behandeling in Spanje", reageert Rachel, die vindt dat je als BN'er niet alles moet pikken.

"De tegenpartij gaf aan in de rechtbank 'dat je sommige dingen met een korreltje zou moet nemen, omdat het een juicekanaal betreft'. Nou, ik vind dus van niet en ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor andere mensen die zoiets ook wordt aangedaan door een Yvonne Coldeweijer of andere juice-kanalen."

Yvonne kan het niet laten en geeft Rachel nog een venijnige trap na. "Prachtige overwinning. Groeten aan je kinderen, als je ze weer spreekt", aldus Yvonne, verwijzend naar het feit dat Rachel momenteel geen contact heeft met Roxeanne Hazes én André Hazes.

Yvonne Coldeweijer geeft Rachel Hazes venijnige trap na
Afbeelding bron: Instagram @lifeofyvonne