Verschrikkelijk wat Ziggy uit 'K2 zoekt K3' te horen krijgt na plots overlijden vader
COS
Verschrikkelijk wat Ziggy uit 'K2 zoekt K3' te horen krijgt na plots overlijden vader
Foto: VTM

Ziggy Krassenberg kennen we van zijn deelname aan 'K2 zoekt K3'. Daarvoor was hij ook al te zien in 'Idols' en 'The Voice of Holland'.

Ziggy kreeg veel positieve reacties na zijn passages in 'Idols' en 'The Voice of Holland'. Na de auditie bij 'K2 zoekt K3' kreeg hij echter ontelbare haatreacties. Sinds die auditie blijven die haatreacties ook dagelijks binnenkomen. Soms wordt hij zelfs met de dood bedreigd.

"Het is onmenselijk. Hoe kun je zo intens gemeen zijn en bewust iemand zo hard willen kwetsen? Ik schrik daar enorm van. Ik heb er gewoon geen woorden voor", zegt Ziggy aan LINDA.meiden.

Onlangs overleed Ziggy's vader. Zelfs onder video's waarin hij zijn vader eert tijdens de uitvaart, krijgt Ziggy de ene na de andere nare reactie te lezen. Dat mensen het nodig vinden om bij zo'n droevige gebeurtenis haatreacties te schrijven, begrijpt Ziggy niet.

"Ik wilde alleen laten weten dat mijn vader overleden is. Je zou denken dat mensen op zo’n moment begrijpen dat iemand mentaal niet helemaal stabiel is en dat ze een keer rustig aan moeten doen. Maar helaas is dat niet het geval", aldus Ziggy.

https://www.instagram.com/reel/CjKfWmsjJk1/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.