Sarah van Soelen geeft wel erg opvallend signaal aan ex André Hazes
COS

André Hazes gaf vorige week een teken van leven. De zanger kijkt uit naar zijn documentaire en kondigde zijn muzikale comeback aan.

André Hazes plaatste zelf een bericht op Instagram over de zware periode die hij achter de rug heeft. Hij werd meteen overspoeld met reacties van (bekende) vrienden. Ook zijn ex Sarah van Soelen had bij RTL Boulevard wat te zeggen.

"Hij is de liefste die ik ken", klonk het onder meer. Dat ze geen contact meer hebben vindt Sarah jammer. "Want ik ben ook mijn maatje kwijt. Ik weet dat hij een hart van goud heeft en mijn deur staat altijd voor hem open."

Dat haar deur nog altijd voor hem openstaat, lijkt Sarah nu duidelijk te willen maken. Op foto's op Instagram Stories zien we dat Sarah een kettinkje met een kruisje draagt. Die kreeg ze tijdens haar relatie met André cadeau van hem.

Naast het kruiskettinkje kreeg Sarah ook een 'André'-ketting. Toen de relatie voorbij was, deed ze die allebei af. Door de ene ketting nu opeens weer te dragen, lijkt ze toch een bepaald signaal naar André te sturen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.