Roxeanne Hazes scherp voor moeder Rachel Hazes: "Je beschadigt iemand daar voor rest van z'n leven mee"
COS
Roxeanne Hazes scherp voor moeder Rachel Hazes: "Je beschadigt iemand daar voor rest van z'n leven mee"
Foto: Instagram @roxeannehazes

Het nieuwe seizoen van 'Beste Zangers' is zopas van start gegaan. In de eerste aflevering werd Roxeanne Hazes in de bloemetjes gezet met covers van haar nummers.

In 'Beste Zangers' was niet alleen plaats voor muziek. Roxeanne Hazes vertelde ook openhartig over haar leven. Zo heeft de zangeres het over de periode na het overlijden van vader André Hazes sr. en de eerste breuken in de relatie met moeder Rachel Hazes.

"De grootste klap is gekomen op het moment dat mijn vader overleed, mijn moeder besloot om een boek te schrijven en ik mijn moeder negen maanden niet bij me heb gehad", citeert RTL Boulevard Roxeanne.

"Juist op het moment dat je haar zo nodig hebt om te rouwen", merkt Roxeanne op. "Ik heb elke avond een foto van mijn vader en moeder bij me gehad, elke avond huilend tegen gesproken: 'Kom alsjeblieft terug.'"

Roxeanne heeft een 'enorme knauw' gekregen door de gebeurtenis. "Je beschadigt iemand daar voor de rest van z'n leven mee. Ik ben een volwassen vrouw, maar ik kan heel moeilijk alleen slapen. Dan krijg ik buikpijn en slaap ik niet. Ik heb me voorgenomen om me nooit meer zo te voelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.