Peter Gillis doet ontzettend heftige bekentenis: "Vijftig tot zeventig glazen bier"
LHX

Toen Peter Gillis vorig jaar eens bij zijn zoon op bezoek was, werd hij opeens onwel. Hij werd meteen naar het ziekenhuis vervoerd, waar bleek dat hij waarschijnlijk een hersenbloeding en een te hoog suikergehalte had.

Het was kantje boordje voor Peter Gillis. Even leek het erop dat hij het niet zou overleven, maar uiteindelijk herstelde hij toch van zijn hersenbloeding.

Sinds die ervaring, én sinds de breuk met Nicol, is hij een heel ander mens geworden, vertelt hij aan het Nederlandse Story. Zo heeft hij alcohol en suiker afgezworen, waardoor hij al 25 kilo is afgevallen. Hij zou daar graag nog 10 bij doen.

"Vroeger at ik mijn eigen bord en dat van Nicol leeg en dronken we samen tien flessen cava op", biecht hij op. "Ik heb voor vijf man gewerkt en voor zeven man gedronken. "Er waren avonden dat ik vijftig tot zeventig glazen bier dronk. Daarna ging ik vaak nog even wat eten."

Sinds hij en Nicol uit elkaar zijn, is hij nooit meer uit eten geweest en beweegt hij veel meer. "Ik voel me nu veel beter", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.