Nicol Kremers volledig door het slijk gehaald na breuk met Peter Gillis
COS
Nicol Kremers volledig door het slijk gehaald na breuk met Peter Gillis
Foto: Instagram @petergillisoostappen

De geruchten deden al enkele weken de ronde, maar Peter Gillis heeft nu ook zelf bevestigd dat zijn relatie met Nicol Kremers voorbij is. De breuk verliep naar eigen zeggen vriendschappelijk.

"We hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat we voorlopig met rust gelaten willen worden. We gaan dit eerst verwerken", schreef Peter Gillis in een statement op sociale media.

Onder Peters bericht wordt massaal gereageerd. "Wie moet nu z'n veters strikken", wordt er gelachen. Maar ook voor Nicol zijn de reacties niet mals. "Beter zo, ze zat alleen achter je centen aan", vindt iemand. "Mag ze gaan werken voor haar geld."

"Jullie hadden nooit een relatie, jij werd alleen misbruikt door haar voor je geld", klinkt het nog. "Goed bezig Peter! Een strik eromheen en bij het grof huisvuil zetten maar! Nu zullen de kijkcijfers wel omhoog gaan nu dat mormel weg is", klinkt het bijzonder scherp.

"Tijd voor een vrouw die het om je hart doet, niet om je portemonnee", lezen we nog. "Zonder geld zal Nicol wel een beetje op haar tellen moeten passen. Nu zal niemand die ongelooflijk schofterige manier van 'werkvolk' behandelen nog pikken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.