Na ophef rond relatie Leontine Ruiters en John: "De situatie is nog schrijnender dan gedacht"
COS

Leontine Ruiters heeft na haar breuk met Marco Borsato een nieuwe relatie. De gelukkige is multimiljonair John Huiberts.

Leontine Ruiters en John Huiberts bevestigden hun relatie vorige week, nadat Yvonne Coldeweijer de liefdesgeruchten had verspreid. Deze week werden Leontine en John ook voor het eerst samen gefotografeerd. De intieme foto's vanuit Ibiza staan op de cover van Story.

Yvonne Coldeweijer schrok woensdag wel toen ze vernam dat John tot voor kort een relatie van vijf jaar had met een andere vrouw. Twee maanden geleden zou hij met haar nog op Ibiza geweest zijn. Zij zou overigens heel verdrietig zijn over de nieuwe situatie. 

Nu heeft Yvonne meer ontdekt over de hele situatie. "Schandalig! Zojuist bevestigd door spionnen uit eerste en tweede hand: de situatie is nog schrijnender dan ik al vermoedde", klinkt het bij de roddelkoningin op Instagram Stories.

"De vriendin van John moest er vorige week via de media achter komen dat haar vriend een relatie heeft met Leontine. Ze was zelf nog in de veronderstelling dat ze gewoon een relatie met hem had. Zo sneu... ook voor haar kids. Iedereen is echt superverdrietig. Wat is dit voor iemand, joh."

Meer nieuws

Meer nieuws

.