Monique Westenberg zwaar onder vuur: "Die bestaan toch niet voor niets"

door: COS
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Monique Westenberg had de afgelopen jaren verschillende kledingcollecties die haar naam droegen. Nu heeft ze zelf een gloednieuwe webshop.

"Vandaag is een mooie dag, in vele opzichten. Eén daarvan is dat onze webshop eindelijk online is! Jullie kunnen vanaf nu 24/7 shoppen op www.hipengo.nl. Ook deze leuke jumpsuit kan je daar scoren!", schrijft Monique Westenberg op Instagram.

Monique lokt alleen niet de gehoopte reacties uit bij haar volgers. "Helaas weinig XL, dus niks voor mij helaas", klinkt het. "Ja, balen en ook best prijzig. Helaas voor mij", laat nog een volger weten. "Hip en go? Betere naam is 'hip but not'", reageert een misnoegde volger.

"Sorry maar dit is gewoon marktkraamkleding, en daar is niets mis mee, maar niet voor die belachelijke prijzen. En maten, die bestaan toch niet voor niets, denk dat 60% van de Nederlandse vrouw maat 42 of meer heeft, die passen echt niet in one size", lezen we nog.

"Waarom alles in one size verkrijgbaar? Wij vrouwen hebben toch niet 1 en dezelfde maat?", merkt nog iemand op. Ook over de kwaliteit van de foto's op de website komt er kritiek. Moniques volgers zijn duidelijk: er is nog werk aan de winkel.