Maxime Meiland licht tipje van de sluier op over haar huwelijk: "Dat valt tegen, niet normaal"
COS
Maxime Meiland licht tipje van de sluier op over haar huwelijk: "Dat valt tegen, niet normaal"
Foto: Instagram @maximemeiland

In maart maakte Maxime Meiland bekend verloofd te zijn. Leroy Molkenboer, de papa van Maximes jongste dochter Vivé, was op één knie gegaan voor de 'Chateau Meiland'-ster.

Maxime Meiland hoeft geen jaren verloofd te zijn en dus besloten de 'Chateau Meiland'-ster en haar verloofde Leroy dat ze deze zomer al in het huwelijksbootje zullen stappen. De voorbereidingen zijn al volop bezig.

"Ik ga natuurlijk niet zeggen waar het is, maar het is niet op het strand", vertelde Maxime Meiland bij RTL Boulevard. Yvonne Coldeweijer lijkt de huwelijkslocatie  wel al te hebben achterhaald: Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Maxime wil wel kwijt dat ze haar trouwjurk al heeft én dat ze een weddingplanner in de arm genomen heeft. "Je moet veel doen hoor. Het valt tegen. Echt niet normaal, terwijl wij het nogal simpel en klein houden", zegt Maxime.

Maxime en simpel en klein in één zin? Dat lijkt onwaarschijnlijk. "Het wordt prachtig, maar ik wil niet overal toeters en bellen en ballonnen en bloemstukken die die avond allemaal gewoon worden weggegooid", legt ze uit. "Nee, ik wil het een beetje simpel houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.