Maxime Meiland doet erg verrrassende onthulling over het aanzoek van Leroy
COS
Maxime Meiland doet erg verrrassende onthulling over het aanzoek van Leroy
Foto: Instagram @maximemeiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer maken zich klaar voor hun huwelijk. Het koppel verloofde zich op Valentijnsdag.

Maxime Meiland was bezig met opnames voor 'Chateau Bijstand' in Uithoorn, toen Leroy op Valentijnsdag plots voor de deur stond met Claire en een boeket rozen. 's Avonds hadden Martien en Erica Meiland een driegangenmenu voorzien (van het bijstandsbudget), iets waar Leroy ook niets van afwist.

"We zijn aan het eten en ik zie al aan z'n smoel dat hij nerveus wordt", herinnert Maxime zich bij Robbert Rodenburg. "Hij zegt: 'Schat, we kennen elkaar nu bijna drie jaar'. Bla bla bla, 'ik hou van je' en toen ging die op z'n knieën. Ik had het daar al helemaal niet verwacht. Ik zag niks aankomen", zegt Maxime.

We herinneren ons natuurlijk de foto's in het bos waar Leroy op z'n knie ging. Die shoot was dus in scène gezet. "Ik had natuurlijk helemaal geen leuke foto's. Het huis was nu niet echt een prachtige setting. Dat wil je niet. Dat is niet leuk voor later in de boeken", legt Maxime uit.

Via via vonden ze een fotografe. Op haar aandringen ging Leroy opnieuw op z'n knie. "Iedereen dacht dat ik daar gevraagd was, maar nee, het was gewoon in het huisje in Uithoorn", aldus Maxime Meiland.

Meer nieuws

Meer nieuws

.