Linda de Mol laat groot hart zien en neemt Oekraïense vluchtelingen in huis
COS
Linda de Mol laat groot hart zien en neemt Oekraïense vluchtelingen in huis
Foto: Instagram @linda

Linda de Mol heeft zich even teruggetrokken uit de schijnwerpers. Dat deed de presentatrice en actrice na het schandaal rond 'The Voice', waarbij ook haar partner Jeroen Rietbergen betrokken is.

Sinds januari woont Linda de Mol alleen in haar villa in 't Gooi. Na het 'The Voice'-schandaal verbrak ze haar relatie met Jeroen Rietbergen en vertrok hij naar een afkickkliniek in Amerika. Nu is Linda niet meer alleen thuis.

De presentatrice heeft haar huis sinds deze week namelijk open gesteld voor een Oekraïens gezin. Dat laat Weekend bij foto's van Linda en het gezin. De manager van Linda bevestigt het verhaal ook aan het weekblad.

"Linda heeft in totaal vijf mensen in huis genomen. Een moeder die gevlucht is met haar drie jonge kinderen. Een zoon van 15, een dochter van 8 en nog een baby", zegt de manager van Linda.

Ook de moeder van de vrouw is met het gezin naar Nederland gekomen. "Zij wonen echt bij Linda in huis, dus niet in een tuinhuis of iets dergelijks", aldus de manager van Linda de Mol.

Meer nieuws

Meer nieuws

.