Leontine Ruiters stuurt pijnlijk signaal naar Marco Borsato
COS
Leontine Ruiters stuurt pijnlijk signaal naar Marco Borsato
Foto: Instagram @leontineborsato

Marco Borsato leek op weg naar een mooie hereniging met Leontine Ruiters. Het lijkt nu echter definitief tot een breuk te zijn gekomen.

Leontine Ruiters en Marco Borsato gingen uit elkaar nadat het overspel van de zanger aan het licht was gekomen. Een jaar later waren ze voorzichtig weer aan het daten. Samen. Maar de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag lijken nu de druppel te zijn geweest.

Marco trekt zich al enkele maanden terug uit de schijnwerpers. Leontine lijkt stilaan weer boven water te komen. En dat deed ze onlangs met een twee opvallende veranderingen: ze gaat niet meer als 'Borsato' maar weer als 'Ruiters' door het leven én ging voor een compleet nieuwe look.

Insiders lieten de afgelopen weken al weten dat er van een romantische relatie tussen Marco en Leontine nog maar weinig sprake is. De naamswijziging maakte dat al pijnlijk duidelijk, maar nu geeft Leontine nóg een duidelijk signaal.

Volgens Story draagt Leontine haar trouwring niet meer. Zelfs na de breuk in 2020 bleef die om haar ringvinger. Nu is die verdwenen. Een teken dat ze de deur definitief achter zich dichtgetrokken heeft?

Meer nieuws

Meer nieuws

.