Jan Smit beklaagt het zich enorm: "Qua timing helemaal klote"
COS

Nederland speelt vrijdagavond de kwartfinale van het WK voetbal tegen Argentinië. Wie wint, staat woensdag in de halve finale.

Honderdduizenden, zelfs miljoenen Nederlandse voetbalfans zullen vanavond al nagelbijtend naar het WK voetbal kijken. Wie ook voetbalfan is, is Jan Smit. Alleen zal hij de belangrijke wedstrijd van vanavond aan zich voorbij moeten laten gaan.

"Vanavond ga ik optreden in Amsterdam", vertelt de zanger aan HLN Showbits. "Ik doe een show van 20 tot 23 uur. En de wedstrijd begint om 20 uur. Ik moet dat ook presenteren", zegt hij een klein beetje met pijn in het hart.

"Ik denk dat ik maar een tv backstage ergens ophang", bedenkt hij zich. Ik heb er heel vaak zin in, hè. Ik vind het een hartstikke leuke show. Het is zelfs het muziekfeest van het jaar, zoals we dat noemen. Maar dit is natuurlijk qua timing helemaal klote."

Veel mensen uit het publiek zullen het wellicht ook jammer vinden dat ze de kwartfinale niet kunnen volgen. Net als Jan. "Maar ook ik moet gewoon schikken, in mijn rol als presentator. En dat ga ik dan ook doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.