Haar in de boter bij Luca Borsato en vriendin Daisy? "Ze heeft hem daar vaker op betrapt"
COS

Luca Borsato en vriendin Daisy Piras hadden eerder deze maand wat te vieren. Ze zijn sinds 8 augustus officieel één jaar samen.

In juni gaf Luca Borsato aan dat de appel ver van de boom valt en dat hij nooit zou vreemdgaan. Nu lijkt er toch een haar in de boter te zitten bij Luca en zijn vriendin Daisy Piras. Dat blijkt uit wat Yvonne Coldeweijer vandaag op Instagram Stories deelt.

"Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen... hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie, omdat hij niet goed met zijn vriendin kan praten", klinkt het. De gesprekken worden volgens Yvonne op een bepaald moment ook seksueel getint.

"Toen Luca een slijmerige post maakte op insta dat hij ging samenwonen met Daisy, ontving de spion op datzelfde moment dickpics van hem in haar DM. Surprise, surprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom", merkt Yvonne op.

Diasy werd door de spion zelfs op de hoogte gebracht via een berichtje op Instagram. "Ik geloof het direct, dat doet ie vaker", reageerde Daisy. "Daisy reageerde niet echt verbaasd. Het ziet ernaar uit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.