Frans Bauer geeft vier maanden na herseninfarct gezondheidsupdate over Mariska
COS
Frans Bauer geeft vier maanden na herseninfarct gezondheidsupdate over Mariska
Foto: Instagram @fransbauer

Frans Bauer en zijn gezin hebben al een lastig 2022 achter de rug. Op 4 januari werd Mariska Bauer plots getroffen door een herseninfarct.

Mariska Bauer is volgens de dokters echt door het oog van de naald gekropen. Het snelle handelen van Frans Bauer en haar gezin hebben haar leven gered. Mariska heeft wel nog een erg lang parcours voor de boeg.

Maar volgens Frans gaat het vier maanden na het herseninfarct de goede weg op. "Ze kan weer alles bewegen in haar lichaam, ze praat terug normaal. Ze mag ook al eens met de auto naar het dorp rijden of naar m’n schoonmoeder. Maar ze is veel moe en krijgt veel prikkels", zegt Frans in Het Laatste Nieuws.

Frans en de vier zonen van het koppel proberen in huis dingen uit handen te nemen van Mariska om haar zoveel mogelijk te ontlasten. Er staat haar immers nog een revalidatie van een jaar te wachten: van therapieën tot behandelingen en controles.

Het wordt dus nog een lang traject. "Maar al moet ik haar nog vijfhonderd keer naar de therapie rijden, ik ben dankbaar dat ze nog leeft. Wat er ook gebeurt, ik verzorg haar. Altijd", aldus Frans Bauer in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.