Er moet Jada Borsato wat van het hart over haar moeder Leontine Ruiters
COS

Tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters lijkt het nu definitief voorbij. Na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag kwam het twee jaar na de eerste opnieuw tot een breuk.

Voor Leontine Ruiters is het afgelopen jaar er eentje van een heleboel veranderingen geweest. Ze is weer vrijgezel, ze liet haar naam weer veranderen naar 'Ruiters' en ging recent nog voor een nieuwe look.

Ook binnen het gezin stond er Leontine afgelopen jaar een grote verandering te wachten. Haar dochter Jada Borsato heeft het ouderlijk huis namelijk verlaten. De 19-jarige Jada is in Amsterdam gaan wonen.

Jada en Leontine wonen nu niet meer onder hetzelfde dak, maar de sterke moeder-dochterband blijven ze koesteren. Wanneer Jada het nodig heeft, schiet Leontine haar te hulp. Ook voor onbenulligheden.

"Als je dochter wat vergeten is en ze vraagt of je haar dat alsjeblieft wilt brengen op 't station waar zij met de trein voorbij komt, dan doe je dat natuurlijk", schrijft Leontine op Instagram Stories. "Liefste mama", reageert Jada.

Meer nieuws

Meer nieuws

.