André van Duin neemt drastisch besluit over zijn nieuwe liefde Fernando
COS
André van Duin neemt drastisch besluit over zijn nieuwe liefde Fernando
Foto: Photonews

Na het overlijden van zijn partner Martin Elferink heeft André van Duin opnieuw de liefde gevonden. André is intussen al meer dan een jaar samen met Fernando Reyes.

Even leek het erop dat André van Duin en vriend Fernando Reyes een grote stap zouden zetten in hun relatie. Er gingen geruchten over een huwelijk. Dat was allemaal veel te voorbarig. Het enige wat André bedoelde, was dat trouwen er weleens van zou kunnen komen.

"En het zal er ook best eens van komen, maar niet nu", zegt André in Weekend. "Fernando en ik wonen nog maar net een jaar bij elkaar, zo ver zijn we nog niet. Dus er is geen datum, er zijn geen mensen uitgenodigd, er is daarover helemaal niks besproken. Mijn woorden zijn volkomen verkeerd begrepen."

Ondanks dat er (nog) geen huwelijk op de planning staat, is André wel dolgelukkig met Fernando. Hij heeft dan ook een besluit genomen. Hij wil een samenlevingscontract aangaan. "Dat sluit iedereen als 'ie een beetje verstandig is. Uiteraard wil ik dat regelen, ik ben 75, dan moet je overal rekening mee houden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.